De Villa

Stella Errans is een vrijstaande vakantie villa, met een prachtige besloten tuin van 1000m² en ligt aan een groot eucalyptusbos op ca. 100 meter afstand van de zee. 

Het huis is in 2017 volledig gerenoveerd.  Een kort duinpad brengt je direkt aan het strand. Het brede zandstrand en vele meters ondiepe zee maken de plek tot een ideale zwemplaats ook voor de kinderen.

De villa beslaat 110 m² en beschikt over een volledig ingerichte keuken, bevat

twee ruime slaapkamers -de oranje kamer met een tweepersoonsbed en de blauwe kamer met twee eenpersoonsbedden, en heeft een mooie badkamer met een ruime en confortabele douche.

In de zithoek bevindt zich een boekenkast met italiaanse, engelse en nederlandstalige boeken, spelletjes voor de kinderen, tv en radio.

De grote veranda’s  van de villa zijn ideaal voor relax in de schaduw, voor een heerlijk ontbijt in de ochtend of voor een maaltijd op het einde van de dag. Het ruisen van de zee en een goed glas Nero d’Avola wijn zorgen voor een perfecte sfeer.

 

De villa is omgeven door bougainville, sterlizia, tropische planten, olijf- sinasappel- en citroen bomen

De tuin rondom het huis biedt volop plek om te relaxen in de schaduw met een mooi boek of om op te drogen onder de warme zon na een verkwikkende duik in de Middellandse zee.

IMG_20200616_095642
“Rosario” de Granaatappelboom
relax
De keuken & open living room
De keuken  & open living room
De keuken & open living room
de oranje kamer
de oranje kamer
de blauwe kamer
de badkamer
de grote tuinveranda
tussen de fruitbomen
ontbijt onder de huisveranda
“Vito” de oude olijfboom
"Carmine"
de veranda
Opberghuisjes
de opberghuisjes
een stukje tropische tuin
volop schitterende sterlizia
kunst en natuur
Het strandpoortje
De buitendouche
De grote toegangspoort

Ter Beschikking van Onze Gasten

de keuken

De keuken is volledig uitgerust en van vele gemakken voorzien, dus je  kunt hier volledig uitdrukking geven aan je culinair talent. Je kunt bakken in de oven, koken op het fornuisof grillen op de BBQ; geniet maar volop van je zelf klaargemaakte italiaanse gerechten met verse vis zo van de markt, heerlijk vlees en groenten. En voor een snelle lunch of tussendoortje zijn de magnetronen het koffiezet apparaat tot je beschikking.